Prosecco Proost

Wij feliciteren Hilde van Dijk en haar team met de opening van Prosecco in Vroomshoop. Hilde hebben we leren kennen als een aanpakker met smaak. Het was prettig om voor Hilde en Prosecco mee te mogen denken in het totaal plan voor de terrassen. De windschermen, de parasols, de overkapping en de grote baldakijn bij de ingang. Het is een mooi plaatje geworden en 24 november 2012 in Prosecco feestelijk geopend.

Horeca Baldakijk ingang 800 x 534

 

Het buiten terras van Prosecco is goed ingedeeld en zal een mooi plek zijn voor een heerlijk moment in de zomer, in de herfst, de winter en het voorjaar. Door toepassing van een Westland flexibele overkapping kan het dak gemakkelijk gesloten worden bij regen of mindere mooie dagen en als het mooi wordt dan kan het dak gemakkelijk met een druk op de knop worden geopend.

Vroomshoop, Prosecco Corradi pergotenda en baldakijn (41) 800 x 534

 

Westland verzorgt het geheel van  A tot Z, waarbij tekeningen worden gemaakt welke worden doorgesproken. Op basis van tekeningen en begrotingen worden definitieve offerte en opdracht uitgewerkt. Na het produceren van alle onderdelen wordt het geheel vakkundig gemonteerd door de ervaren vakmensen van Westland.

 

Bekijk de Film van Prosecco Vroomshoop.

 

771 Comments

Leave a Reply