Horeca terras in Delft

Hampshire hotel Delft heeft horeca terras

Samen met de directie van het Hampshire Hotel in Delft heeft RBRC het ontwerp van het horeca terras uitgewerkt. Er is gekozen voor een windvaste textiele overkapping met glaswanden. Op deze manier hebben we een aangezicht aan de voorzijde van het Hotel en tevens een perfecte plek voor rokers. Het terras ligt op het Zuiden en kijkt richting het centrum van Delft. Een prachtige plek vinden we zelf.

Het voordeel van textiele overkappingen voor de Horeca? Een textiele overkapping is waterdicht en kan ook met harde wind nog steeds gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een knikarm zonneschermen of zelfs een schaararm zonnescherm. De uitval kan verder dan 800 cm, waardoor er een flexibel terras gecreëerd kan worden van een groot aantal m2, zonder hinderlijke palen op het terras.

Bij mooi weer, kan het deel, eventueel gedeeltelijk worden geopend en bij slecht weer kan het dak geheel gesloten worden. Team Horeca Terrassen heeft een groot aantal verschillende systemen textiele terrasoverkappingen en heeft veel ervaring in horeca terrassen.