Horeca terrassen – Vlaardingen

Horeca terrassen in Vlaardingen

Vlaardingen is vanuit Rotterdam, gemakkelijk te bereiken via het water, met een watertaxi. Met de trein vanaf Rotterdam Centraal en met de tram komt u in Vlaardingen Holy. Gemiddeld is de reisduur naar Vlaardingen 15 tot 20 minuten. Vlaardingen is een echte oude haringstad en heeft ruim 725 jaar geleden haar stadsrechten gekregen. Vlaardingen heeft 75.000 inwoners en is als havenstad gelegen aan de Nieuwe waterweg. Bekende bedrijven uit Vlaardingen zijn Unilever, VOPAK, Cimcool en Stena Line. Bekende MKB bedrijven als Madern, Fontijne Grotnes zijn ook in Vlaardingen gevestigd.

Horeca terrassen in Vlaardingen:

In Vlaardingen is niet een echte terrascultuur. Op enkele locaties rondom de visbank, de grote kerk en het veerplein vindt u een aantal leuke terrassen. De meest bekende terrassen in Vlaardingen vindt u bij het Delta Hotel (komt u aan met de watertaxi) en cafe de Waal in het centrum in Vlaardingen.

Nieuw en trendy:

Bij de touwbaan in Vlaardingen is in 2015 een nieuw en trendy lunch restaurant geopend. Coisas & Loisas het terras wordt voor het eerst geopend in 2016. De wninaar van de gouden pollepel restaurant smakelijk heeft een klein terrasje tegenover de grote kerk in Vlaardingen.

Over Vlaardingen

Vlaardingen is ook wel bekend als tweede winkelstad naast Rotterdam. U vindt hier leuke winkelcentra. Het stadshart, hoogendorpkwartier en de loper. Tevens vindt u in Vlaardingen een woonboulevard met bekende woonwinkels als Kwantum, Beter Bed en Wooning.