Terras overkappingen

Terrasoverkappingen voor de Horeca van Horeca Terras Team.

 

Een terras overkapping geeft veel flexibiliteit. De weersomstandigheden in Nederland en België kunnen snel wisselen. De zon schijnt, het terras loopt vol en dan slaat het weer snel om. Geen nood, de overkappingen van Westland Horeca Team sluiten snel en gemakkelijk. De klanten kunnen heerlijk blijven zitten. Verlichting en verwarming om de sfeer op het terras om te toveren tot een gezellige Ambiance.

 

Soorten overkappingen van Team Horeca Terrassen

de boogoverkapping.

Team Horeca Terrassen heeft veel verschillende overkappingen in de collectie, welke geschikt zijn voor de Horeca. Zo is er een stalen boog overkapping welke zeer geschikt is op zeer wind gevoelige plaatsen. De bogen lopen op rails welke gemonteerd zijn op een stalen, houten of aluminium frame. De overkapping bestaat uit gebogen aluminium delen, welke zijn bekleed met een waterdicht zeildoek.

voorbeeld overkapping Danz Hoek van Holland.

 

de vouwdaken.

 

Team Horeca Terrassen heeft een brede collectie vouwdaken, welke zijn afgestemd op de Horeca. Vele modellen en oplossingen voor elke situatie. De vouwdaken kunnen gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het doek is van waterdicht zeildoek in een verduisterende en lichtdoorlatende kwaliteit.

voorbeeld overkapping Simonis op het strand Scheveningen.

 

de pergola rolschermen.

Team Horeca Terrassen  heeft veel uitvoeringen van de Pergola rolschermen. De collectie is zeer uitgebreid en heeft voor bijna elk terras een oplossing. Binnen de verschillende Pergola rolschermen is veel kwaliteit en prijsverschil. Er zijn veel kleur en doek toepassingen mogelijk.

voorbeeld overkapping Broodjeszaak de Prinsenvink den Haag.

 

overkappingen van glas.

Naast de vele mogelijkheden om doek overkappingen toe te passen, is er ook een brede keuze in glazen en polycarbonaat overkappingen. Deze zijn veelal afgestemd op de consumenten markt en hebben een zeer luxe uitstraling. Led verlichting, verwarming, zonwering, glazen schuif of glazen vouwwanden zijn standaard opties in de glazen overkappingen.

lees meer over glazen overkappingen op Team Horeca Terrassen.

 

 

Montage / Team Horeca Terrassen.

Het plaatsen van overkappingen is vakwerk, vaak komt het voor dat de overkapping niet helemaal haaks of goed uitgelijnd wordt geplaatst. Dat is vaak niet direct te zien, maar levert bijvoorbeeld bij rollende systemen meer slijtage op. Het Team Horeca Terrassen is gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van overkappingen. Het maakt niet uit welk merk of soort de overkapping is. Veel voorkomende overkappingen waaraan het Westland Buitenleven Team Werkt. Weinor Glasoase – Harol TR 850 – Pratic of Harol patio zonwering – Soons overkappingen – INEXXENI overkappingen – Corradi® overkappingen.

Lees meer over de verschillende overkappingen