Terras zonneschermen

Terraszonneschermen zijn in veel verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Zoekt u een zonnescherm wat na 20 jaar nog steeds goed functioneert of meer een scherm wat na 5 tot 7 jaar weer vervangen moet worden. Deze verschillen in kwaliteit zijn normaal in zonwering. Graag adviseren we u over de vele verschillende mogelijkheden en kwaliteiten.

Jumbo, zonnescherm met telescooparmen

Geen palen op het terras en toch een uitval van 500 cm? Dan is een knikarm zonnescherm Jumbo een goede oplossing. Een Jumbo zonnescherm van Stobag is een uitstekende kwaliteit Horeca zonwering. Met een breedte tot 18 meter en een uitval van maximaal 500 cm, is een Jumbo een goede investering voor een terras zonder palen.

Vrolijk sinds 1872 schaararm zonneschermen

Schaararm zonneschermen van Vrolijk sinds 1872, zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen met een grote uitval gerealiseerd worden. Omdat de frames van staal zijn, hebben de schaararm schermen van Vrolijk een hoge mate van stabiliteit. Uitgevoerd met een meer waterdicht doek is dit een goede optie voor terrassen waarop geen staanders of palen mogen worden toegepast.