Terras Cafe ‘t Hartje Alkmaar

Westland heeft in 2012 in opdracht van Heineken Nederland het doek van het bestaande schaararm terraszonnescherm van cafe ‘t Hartje in Alkmaar vervangen voor een Amstel bier zonnescherm doek met het nieuwe Amstel logo.

 

Westland Horeca Terrassen, cafe 't Hartje schaararmscherm 800 x 600

 

 

 

Westland en Amstel project

In 2011 en 2012 heeft Westland in opdracht voor Heineken Nederland nieuwe zonweringen, overkappingen, reclame boorden door geheel Nederland geleverd en gemonteerd. Bij bestaande zonneschermen doeken vervangen, nieuwe markiezen, nieuwe knikarm zonneschermen en nieuwe schaararm zonneschermen geleverd en gemonteerd. Westland heeft bij het Amstel bier project ook reclame lichtbakken gemonteerd.

 

 

 

Westland Schaararm zonneschermen

Een schaararm zonnescherm ofwel een schaararmscherm is een stalen, zeer stabiel zonnescherm systeem, waarmee een zeer grote uitval kan worden bereikt. Westland heeft een ruime keuze aan schaararmzonneschermen. Westland voert in de gehele Benelux onderhoud & service uit aan schaararm zonneschermen. Bij Cafe ‘t Hartje was het frame oud, maar kon nog goed gebruikt worden. Het doek is vervangen door een speciaal zonnescherm doek, type dralon met bedrukking.

 

 

 

 

Terrassen in Noord Holland

Westland overzicht terrassen in Noord Holland. In het overzicht vindt u interessante terrassen in Noord Holland. De verdeling is gemaakt in Stadsterrassen, Buitenleven terrassen en Strandterrassen.