Terras Cafe Bouman Amsterdam

Westland heeft in 2011 en 2012 in opdracht van Heineken Nederland, diverse locaties voorzien van Horeca Markiezen. De toegepaste markiezen zijn speciaal vervaardigd voor het Heineken Project. In Amsterdam heeft Westland o.a. Cafe Bouman, Utrechtsestraat 102, Amsterdam met 2 Petmarkiezen aangekleed.

Cafe Bouman, Amsterdam, markiezen (3), 800 x 600

 

 

 

Westland en Amstel project

In 2011 en 2012 heeft Westland in opdracht voor Heineken Nederland nieuwe zonweringen, overkappingen, reclame boorden door geheel Nederland geleverd en gemonteerd. Bij bestaande zonneschermen doeken vervangen, nieuwe markiezen, nieuwe knikarm zonneschermen en nieuwe schaararm zonneschermen geleverd en gemonteerd. Westland heeft bij het Amstel bier project ook reclame lichtbakken gemonteerd.

 

 

Westland en Horeca Pet markiezen

Pet markiezen worden veelvuldig in de Horeca toegepast. De zijkanten zijn afgesloten, waardoor er bescherming ontstaat tegen regen en wind. De Horeca Petmarkiezen van Westland zijn zeer stabiel en worden veelvuldig toegepast als terrasoverkapping. Pet markiezen van Westland zijn windvast en kunnen uitgevoerd worden met diverse meer waterdichte doeken.