Terras Producten

Westland & Vrolijk sinds 1872 levert alle producten om uw terras om te vormen tot een rendabele aanvulling van uw onderneming. Van Parasol tot overkapping, van reclame doek tot vlaggenmast en van barkruk tot loungebank. Meer dan 150 jaar ervaring komt samen in de afdeling Westland Horeca. Sinds 1872 heeft VOF Vrolijk service verleent aan de grote hotels in Scheveningen en later ook Kijkduin. Westland heeft veel ervaring opgedaan met de werkzaamheden voor Heineken welke sinds 1979 al worden uitgevoerd.

 

Parasols

Vierkante, ronde, grote en kleine parasols, het maakt niet uit voor de vakmensen van Westland & Vrolijk sinds 1872. De adviseurs van Westland & Vrolijk kunnen u van A tot Z adviseren, maar kunnen ook gewoon snel een Parasol leveren.

 

Overkappingen

Permanente overkappingen of overkappingen die gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden. Westland &Vrolijk heeft alle soorten overkappingen in haar collectie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een overkapping? neem dan gerust contact op met Raymond Sneek of Ronald van Loon de adviseurs van Westland & Vrolijk sinds 1872

Terrasschermen

Vaste of beweegbare terrasschermen? Bij Westland vindt u een uitgebreide keuze, passend bij uw wensen. De wanden worden op maat geproduceerd en kunnen door de vakmensen van Westland & Vrolijk worden gemonteerd.

 

 

 

 

 

 

Westland & Vrolijk sinds 1872

Gerard Burgerlaan 30A

3131 KZ Vlaardingen

(T) 010 – 2486222